Ga op pad met de Haagse historische sportwandeling!

Ga op pad met de Haagse historische sportwandeling en maak kennis met de Haagse sportgeschiedenis!

De wandelroute, door het centrum van Den Haag, verbindt het heden en verleden. Het omvat weetjes; zoals waar de naam ‘Malieveld’ zijn oorsprong vond, en leidt langs plekken waar ooit sportactiviteiten zoals ringsteek- en donderbuswetstrijden hebben plaatsgevonden.

Daarnaast kun je zelf tijdens de wandeling aan de slag gaan. Op elk punt wordt een sportoefening omschreven die deelnemers inspireert om te gaan bewegen, zoals balansoefening ‘De Ooievaar’ of springoefening het ‘Haagse Hopje’. In de uitlegvideo’s van Tangui, wereldkampioen freerunnen, kun je precies zien hoe je de oefening moet uitvoeren.

Ga voor de wandeling naar: www.denhaag.com/nl/sportwandeling

Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

Op maandag 12 augustus start de Tour de France Femmes, de grootste wielerwedstrijd voor vrouwen ter wereld, in Nederland. De eerste etappe start die dag in Rotterdam, …

Lees verder over: Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

TeamNL Sport Experience

Met de Tour de France Femmes, de Olympische Spelen in Parijs en het EK Beachvolleybal in Den Haag is de zomer van 2024 een heuse Haagse Sportzomer. Deze activiteiten …

Lees verder over: TeamNL Sport Experience

Draag bij aan een positieve sportcultuur!

Deze maand draait het bij WSDH om het creëren van een positieve sportcultuur in Den Haag! Het doel is dat iedereen veilig en met plezier kan sporten.

Wist je dat WSDH …

Lees verder over: Draag bij aan een positieve sportcultuur!