Fiets op 10 september mee met de Haagse Hoed Challenge!

Op zondag 10 september vindt de Haagse Hoed Challenge plaats in Den Haag. Samen met een ”Haags” peloton fiets je onder motorbegeleiding door de straten van Den Haag.

Dit jaar is er een gloednieuwe opzet van de Haagse Hoed Challenge, waardoor het super toegankelijk en haalbaar is voor allerlei mensen.
Er worden twee ronden gereden van ca 40km. Inschrijving kost €50, waarmee je het unieke Haagse Hoed Challenge shirt ontvangt (winkelwaarde € 69). Meedoen kan als team of individueel.

Fietsen tegen kanker
Het Daniel den Hoed Fonds haalt geld op om wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut mogelijk te maken.

Programma:
09:00 uur: verzamelen Audi Wittebrug
10:00 uur: start
14:00 uur: finish

Doe mee en maak deel uit van een onvergetelijke ervaring!

Let op! Inschrijven kan tot zondag 30 juli 20:00 uur.

Inschrijven opent in nieuw tabblad

De Haagse Sportzomer komt eraan!

De Haagse Sportzomer komt eraan! Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes

Lees verder over: De Haagse Sportzomer komt eraan!

Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Op 24 september 2024 vindt De Maatschappelijke Beursvloer Den Haag plaats. Hét netwerk evenement waar vragen van stichtingen en verenigingen samen komen met het aanbod …

Lees verder over: Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!

Met de TeamNL Sport Experience krijgen kinderen de kans om te sporten als TeamNL! Bezoek een van de pleinen in de stad of kom naar het strand voor een unieke sportdag.

Lees verder over: Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!