Fiets op 10 september mee met de Haagse Hoed Challenge!

Op zondag 10 september vindt de Haagse Hoed Challenge plaats in Den Haag. Samen met een ”Haags” peloton fiets je onder motorbegeleiding door de straten van Den Haag.

Dit jaar is er een gloednieuwe opzet van de Haagse Hoed Challenge, waardoor het super toegankelijk en haalbaar is voor allerlei mensen.
Er worden twee ronden gereden van ca 40km. Inschrijving kost €50, waarmee je het unieke Haagse Hoed Challenge shirt ontvangt (winkelwaarde € 69). Meedoen kan als team of individueel.

Fietsen tegen kanker
Het Daniel den Hoed Fonds haalt geld op om wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut mogelijk te maken.

Programma:
09:00 uur: verzamelen Audi Wittebrug
10:00 uur: start
14:00 uur: finish

Doe mee en maak deel uit van een onvergetelijke ervaring!

Let op! Inschrijven kan tot zondag 30 juli 20:00 uur.

Inschrijven opent in nieuw tabblad

Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

Op maandag 12 augustus start de Tour de France Femmes, de grootste wielerwedstrijd voor vrouwen ter wereld, in Nederland. De eerste etappe start die dag in Rotterdam, …

Lees verder over: Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

TeamNL Sport Experience

Met de Tour de France Femmes, de Olympische Spelen in Parijs en het EK Beachvolleybal in Den Haag is de zomer van 2024 een heuse Haagse Sportzomer. Deze activiteiten …

Lees verder over: TeamNL Sport Experience

Draag bij aan een positieve sportcultuur!

Deze maand draait het bij WSDH om het creëren van een positieve sportcultuur in Den Haag! Het doel is dat iedereen veilig en met plezier kan sporten.

Wist je dat WSDH …

Lees verder over: Draag bij aan een positieve sportcultuur!