Doe mee met de hardlooplessen van Haag Atletiek!

Op zaterdag 1 april 2023 begint de eerste training van een nieuwe beginnersgroep hardlopen bij Haag Atletiek. De doelgroep bestaat uit volwassen personen boven de 18 jaar, die nog nooit aan sport hebben gedaan, gewicht moeten verliezen, een beweegadvies hebben, revalideren etc.

Kortom, personen die door hun huisarts zijn gewezen op hun ongezonde levensstijl of zelf tot het oordeel zijn gekomen dat bewegen beter is dan thuis zitten. Ook personen die in het verleden hebben gesport en/of een blessure hebben gehad zijn welkom om aan het project deel te nemen.

De trainingen starten vanuit het clubhuis van Haag Atletieks, gelegen op het sportpark aan de Laan van Poot 353A te Den Haag, tussen Scheveningen en Kijkduin. De trainingen vinden plaats in het Westduinpark, op het strand, de bosjes van Poot, Pex, het Landgoed Meer en Bos en af en toe de atletiekbaan. Iedere training is weer een verrassing voor de deelnemers.

Het project duurt 23 weken en wordt afgesloten met een deelname aan een 10km wegwedstrijd.

De trainingen zullen worden gehouden op:
– Dinsdagavond van 19:00 tot 20:30 uur
– Donderdagavond van 19:00 tot 20:30 uur
– Zaterdagmorgen van 09:00 tot 10:30 uur.

Vragen? Mail naar Jan Wassink (coördinator beginnersproject hardlopen) via payko@kpnmail.nl

Aanmelden opent in nieuw tabblad

De Haagse Sportzomer komt eraan!

De Haagse Sportzomer komt eraan! Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes

Lees verder over: De Haagse Sportzomer komt eraan!

Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Op 24 september 2024 vindt De Maatschappelijke Beursvloer Den Haag plaats. Hét netwerk evenement waar vragen van stichtingen en verenigingen samen komen met het aanbod …

Lees verder over: Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!

Met de TeamNL Sport Experience krijgen kinderen de kans om te sporten als TeamNL! Bezoek een van de pleinen in de stad of kom naar het strand voor een unieke sportdag.

Lees verder over: Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!