Doe mee met de hardlooplessen van Haag Atletiek!

Op zaterdag 1 april 2023 begint de eerste training van een nieuwe beginnersgroep hardlopen bij Haag Atletiek. De doelgroep bestaat uit volwassen personen boven de 18 jaar, die nog nooit aan sport hebben gedaan, gewicht moeten verliezen, een beweegadvies hebben, revalideren etc.

Kortom, personen die door hun huisarts zijn gewezen op hun ongezonde levensstijl of zelf tot het oordeel zijn gekomen dat bewegen beter is dan thuis zitten. Ook personen die in het verleden hebben gesport en/of een blessure hebben gehad zijn welkom om aan het project deel te nemen.

De trainingen starten vanuit het clubhuis van Haag Atletieks, gelegen op het sportpark aan de Laan van Poot 353A te Den Haag, tussen Scheveningen en Kijkduin. De trainingen vinden plaats in het Westduinpark, op het strand, de bosjes van Poot, Pex, het Landgoed Meer en Bos en af en toe de atletiekbaan. Iedere training is weer een verrassing voor de deelnemers.

Het project duurt 23 weken en wordt afgesloten met een deelname aan een 10km wegwedstrijd.

De trainingen zullen worden gehouden op:
– Dinsdagavond van 19:00 tot 20:30 uur
– Donderdagavond van 19:00 tot 20:30 uur
– Zaterdagmorgen van 09:00 tot 10:30 uur.

Vragen? Mail naar Jan Wassink (coördinator beginnersproject hardlopen) via payko@kpnmail.nl

Aanmelden opent in nieuw tabblad

Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

Op maandag 12 augustus start de Tour de France Femmes, de grootste wielerwedstrijd voor vrouwen ter wereld, in Nederland. De eerste etappe start die dag in Rotterdam, …

Lees verder over: Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

TeamNL Sport Experience

Met de Tour de France Femmes, de Olympische Spelen in Parijs en het EK Beachvolleybal in Den Haag is de zomer van 2024 een heuse Haagse Sportzomer. Deze activiteiten …

Lees verder over: TeamNL Sport Experience

Draag bij aan een positieve sportcultuur!

Deze maand draait het bij WSDH om het creëren van een positieve sportcultuur in Den Haag! Het doel is dat iedereen veilig en met plezier kan sporten.

Wist je dat WSDH …

Lees verder over: Draag bij aan een positieve sportcultuur!