Help mee om Den Haag toegankelijker te maken!

Voor het 7e jaar op rij organiseert Voorall de Onbeperkt070-prijs waarbij initiatieven en ideeën om Den Haag toegankelijker en inclusiever te maken in het zonnetje worden gezet.

Alle plannen, klein en groot, zijn welkom. Haagse inwoners mogen wensen indienen om hun buurt toegankelijker te maken, maar ook organisaties en ondernemers met concrete projecten. De prijs: €5000 of €2500! Ook initiatieven en ideeën om sporten en bewegen toegankelijker te maken zijn meer dan welkom!

Afgelopen jaar werden er meer dan 300 inzendingen gedaan! De grote winnaar in 2023: ‘De realisatie van een NAH paspoort’, om Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) zichtbaar te maken. Inmiddels zijn de eerste NAH paspoorten al uitgereikt. De tweede prijs ging in vorig jaar naar de realisatie van een toegankelijk toilet bij strandpaviljoen Grand Plage. Door de herinrichting van de Scheveningse boulevard de realisatie van dit toilet uitgesteld tot het volgende seizoen.

Heb jij een goed idee? Mail naar: onbeperkt070@voorall.nl. Indienen is mogelijk tot 16 mei 2023.

Ga voor meer informatie naar: www.onbeperkt070.nl

Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

Op maandag 12 augustus start de Tour de France Femmes, de grootste wielerwedstrijd voor vrouwen ter wereld, in Nederland. De eerste etappe start die dag in Rotterdam, …

Lees verder over: Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

TeamNL Sport Experience

Met de Tour de France Femmes, de Olympische Spelen in Parijs en het EK Beachvolleybal in Den Haag is de zomer van 2024 een heuse Haagse Sportzomer. Deze activiteiten …

Lees verder over: TeamNL Sport Experience

Draag bij aan een positieve sportcultuur!

Deze maand draait het bij WSDH om het creëren van een positieve sportcultuur in Den Haag! Het doel is dat iedereen veilig en met plezier kan sporten.

Wist je dat WSDH …

Lees verder over: Draag bij aan een positieve sportcultuur!