Het Beweegloket

Heb je een beperking en wil je sporten of bewegen? Dan kun je terecht bij het Beweegloket. Zoek zelf online naar een passende sport of beweegactiviteit of laat je gratis adviseren door specialisten.

Het Beweegloket geeft persoonlijk advies en helpt mensen met een auditieve, visuele, motorische, verstandelijke, psychosociale of chronische beperking. Ook mensen met veel overgewicht kunnen bij het Beweegloket terecht.

De gemeente vindt het belangrijk dat Hagenaars voldoende bewegen en sporten. Regelmatig bewegen heeft een positieve invloed op je gezondheid. Het verbetert je conditie en vergroot het aantal sociale contacten.

Advies

Voor advies maak je een afspraak met een specialist van het Beweegloket. Deze afspraak kan bij het Beweegloket op de Sportcampus Zuiderpark zijn, maar kan ook bij je thuis of op een andere geschikte plek plaatsvinden.

Tijdens de afspraak bespreek je samen met de specialist je wensen en kijk je naar wat er mogelijk is. Je gaat samen met de specialist op zoek naar een sport of beweegactiviteit die bij je past.

Het is mogelijk om via de specialist direct contact op te nemen met een sportvereniging of beweegactiviteit. Ook kan de specialist je koppelen aan een maatje, die de 1e paar keer mee gaat sporten.

Bevalt het bewegen op deze manier? Mooi! Zo niet, dan zoek je samen met de specialist verder naar een passende sport of beweegactiviteit.

Stel je vraag of maak een afspraak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Mail dan naar beweegloketdenhaag@unieksporten.nl of bel naar 06 – 28 87 01 31. Sommige vragen kunnen de specialisten per mail of telefoon beantwoorden. Voor andere vragen kun je een persoonlijke afspraak maken.

Bezoekadres
Sportcampus Zuiderpark
Meester P. Droogleever Fortuynweg 22
2533 SR Den Haag

Kijk op Sporten met beperking voor meer informatie en het volledige aanbod.

Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Iedereen wil zichzelf kunnen zijn en zich veilig voelen, ook bij een sportvereniging! Daarom vieren we wereldwijd van 7 t/m 13 oktober Coming Out Week. Er worden …

Lees verder over: Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Op 18 en 20 juni vond de Haagse Schoolsport Olympiade plaats in en om de Sportcampus Zuiderpark. Meer dan 3000 achtste groepers van alle Haagse basisscholen deden deze …

Lees verder over: Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!

Van 13 tot en met 18 augustus strijden de beste beachvolleyballers van Europa om de titel in het Beachstadium!

Klik hier om te zien wanneer Nederland in actie komt!

Kids …

Lees verder over: Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!