Het Zuiderpark is het terrein van de Invictus Games 2022

Van 16 tot en met 22 april 2022 zijn de Invictus Games 2022 in Den Haag! De Invictus Games is een internationaal sportevenement voor fysiek en mentaal gewonde militairen.

Het Haagse Zuiderpark wordt van 16 tot en met 22 april 2022 omgetoverd tot het evenemententerrein van de Invictus Games. 7 dagen lang kunnen bezoekers onder andere luisteren naar optredens. Maar ook voor sportievelingen is er genoeg te beleven: boulderen, abseilen, boogschieten en BMX’en op een pumptrack staan op het programma. Diverse sportbonden laten bezoekers kennis maken met hun sport en op het tijdelijke Cruyff Court worden sporten voor mensen met een beperking aangeboden.

Het evenemententerrein is dagelijks gratis te bezoeken. Voor het bezoeken van een wedstrijd zijn tegen betaling toegangskaarten beschikbaar.

Info en tickets opent in nieuw tabblad

Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Iedereen wil zichzelf kunnen zijn en zich veilig voelen, ook bij een sportvereniging! Daarom vieren we wereldwijd van 7 t/m 13 oktober Coming Out Week. Er worden …

Lees verder over: Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Op 18 en 20 juni vond de Haagse Schoolsport Olympiade plaats in en om de Sportcampus Zuiderpark. Meer dan 3000 achtste groepers van alle Haagse basisscholen deden deze …

Lees verder over: Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!

Van 13 tot en met 18 augustus strijden de beste beachvolleyballers van Europa om de titel in het Beachstadium!

Klik hier om te zien wanneer Nederland in actie komt!

Kids …

Lees verder over: Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!