Jouw club of sport volledig verduurzamen?

Schiet de gasrekening van jouw sportaccommodatie inmiddels door het dak? Dan wordt het tijd voor actie! Ga naar Sport NL Groen en ga vandaag nog aan de slag met verduurzamen.

Wat is Sport NL Groen?
Sport NL Groen is een onafhankelijke, online tool voor de verduurzaming van de sport in Nederland. Gemeenten, sportclubs en ondernemers in de sport, groot of klein, krijgen via de tool gratis en onafhankelijk advies over hoe ze kunnen verduurzamen. Wat Sport NL Groen uniek maakt, is dat alle aspecten van verduurzaming samenkomen: duurzaamheidsadvies, maatregelen, subsidies en financiering. Zo maken we samen de sport groener en houden we meer geld over voor de sport.

Verduurzamen voor de toekomst van de sport
Verduurzaming is noodzakelijk om sportclubs toekomstbestendig te maken en houden. Niet alleen omdat de wet het voorschrijft, maar ook omdat de energierekening er een stuk lager door zal uitpakken.

Veelgehoorde redenen waarom sportclubs verduurzaming voor zich uitschuiven zijn de hoge kosten en complexiteit die erbij komen kijken. Met Sport NL Groen worden deze bezwaren grotendeels weggenomen en wordt verduurzaming toegankelijk en rendabel voor alle sportclubs van Nederland.

Meer weten?
Wil je weten hoe Sport NL Groen jouw sportclub kan helpen verduurzamen? Of wil je weten welke duurzame maatregelen bij jouw sportaccommodatie passen en welke subsidies en financieringsmogelijkheden voor jouw club interessant zijn?

Ga naar Sport NL Groen en bekijk hoe de tool werkt, wat je ermee kan en hoe verduurzaming bijdraagt aan een gezonde toekomst voor de sport.

In het onderstaande filmpje wordt Sport NL Groen in 1 minuut uitgelegd:

Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Iedereen wil zichzelf kunnen zijn en zich veilig voelen, ook bij een sportvereniging! Daarom vieren we wereldwijd van 7 t/m 13 oktober Coming Out Week. Er worden …

Lees verder over: Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Op 18 en 20 juni vond de Haagse Schoolsport Olympiade plaats in en om de Sportcampus Zuiderpark. Meer dan 3000 achtste¬†groepers van alle Haagse basisscholen deden deze …

Lees verder over: Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!

Van 13 tot en met 18 augustus strijden de beste beachvolleyballers van Europa om de titel in het Beachstadium!

Klik hier om te zien wanneer Nederland in actie komt!

Kids …

Lees verder over: Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!