Kom in beweging voor een schoon strand!

Van 11 t/m 15 juni is The Ocean Race in Scheveningen. Voorafgaand en tijdens het evenement zijn er allerlei sportieve en maatschappelijke activiteiten voor jong en oud in Scheveningen te doen.

Gemeente Den Haag, SEA LIFE en Grondstofjutters organiseren samen een jutexpeditie op donderdag 8 juni om samen het Scheveningse strand en de zee te bevrijden van afval. Als beloning mogen jutters na het jutten gratis naar SEA LIFE!

Wist je dat zo’n jut-sessie niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jezelf? In de buitenlucht wandel je over het strand, waarbij je soms moet trekken, graven of bukken om het afval te pakken te krijgen. Een hele goede work-out dus!

Je kunt vanaf 13:00 uur een jut-tas ophalen bij SEA LIFE. Bij het inleveren van de jut-tas mogen jutters als beloning gratis SEA LIFE bezoeken tussen 15:00 en 17.00 (laatste entree is om 16:00). Alleen mogelijk op 8 juni, direct na het jutten op het strand.

Ga op pad met de Haagse historische sportwandeling!

Ga op pad met de Haagse historische sportwandeling en maak kennis met de Haagse sportgeschiedenis!

De wandelroute, door het centrum van Den Haag, verbindt het heden en …

Lees verder over: Ga op pad met de Haagse historische sportwandeling!

Programma Haagse Vitaliteitsspelen bekend!

Op 30 mei vinden, tijdens de Nationale Beweegweek, de Haagse Vitaliteitsspelen plaats. Doe mee met hét sport- en beweegevenement voor 50 plussers!

Maak kennis met …

Lees verder over: Programma Haagse Vitaliteitsspelen bekend!

Kom naar de ludieke sprintrace van de Tour de France Femmes op het Lange Voorhout!

Op zaterdag 25 mei wordt het Lange Voorhout van 14.00 – 17.00 uur het decor voor een ludieke sprintrace ter promotie van de Tour de France Femmes die dit jaar voor …

Lees verder over: Kom naar de ludieke sprintrace van de Tour de France Femmes op het Lange Voorhout!