Kom in beweging voor een schoon strand!

Van 11 t/m 15 juni is The Ocean Race in Scheveningen. Voorafgaand en tijdens het evenement zijn er allerlei sportieve en maatschappelijke activiteiten voor jong en oud in Scheveningen te doen.

Gemeente Den Haag, SEA LIFE en Grondstofjutters organiseren samen een jutexpeditie op donderdag 8 juni om samen het Scheveningse strand en de zee te bevrijden van afval. Als beloning mogen jutters na het jutten gratis naar SEA LIFE!

Wist je dat zo’n jut-sessie niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jezelf? In de buitenlucht wandel je over het strand, waarbij je soms moet trekken, graven of bukken om het afval te pakken te krijgen. Een hele goede work-out dus!

Je kunt vanaf 13:00 uur een jut-tas ophalen bij SEA LIFE. Bij het inleveren van de jut-tas mogen jutters als beloning gratis SEA LIFE bezoeken tussen 15:00 en 17.00 (laatste entree is om 16:00). Alleen mogelijk op 8 juni, direct na het jutten op het strand.

Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Iedereen wil zichzelf kunnen zijn en zich veilig voelen, ook bij een sportvereniging! Daarom vieren we wereldwijd van 7 t/m 13 oktober Coming Out Week. Er worden …

Lees verder over: Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Op 18 en 20 juni vond de Haagse Schoolsport Olympiade plaats in en om de Sportcampus Zuiderpark. Meer dan 3000 achtste¬†groepers van alle Haagse basisscholen deden deze …

Lees verder over: Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!

Van 13 tot en met 18 augustus strijden de beste beachvolleyballers van Europa om de titel in het Beachstadium!

Klik hier om te zien wanneer Nederland in actie komt!

Kids …

Lees verder over: Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!