Ledenwerving, binding en behoud

Voor sportverenigingen is het werven van nieuwe leden en het binden en behouden van bestaande leden cruciaal. Het gratis handboek ledenwerving, binden en behoud helpt hierbij. Bekijk er alles over in onderstaande video.

 

Het thema ‘leden’ staat ieder jaar in de top 3 van thema’s waar sportverenigingen ondersteuning op willen krijgen en mee aan de slag willen. Om Haagse sportaanbieders te helpen bij ledenwerving, binding en behoud heeft stichting Werkgevers Sportclubs Den Haag samen met de gemeente Den Haag een praktisch handboek ontwikkeld. Download het handboek of neem voor meer informatie contact op met de sportconsulent uit jouw stadsdeel.

Naast dit aanbod is er op veel meer thema’s (gratis) ondersteuning voor Haagse sportaanbieders beschikbaar. Bekijk het extra ondersteuningsaanbod.

Voorjaar- en zomerseizoen en Sportveld Onderhoud

Met de lente en zomer op komst zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten met betrekking tot het onderhoud van de sportvelden.

Onderhoud sportvelden voorjaar- en …

Lees verder over: Voorjaar- en zomerseizoen en Sportveld Onderhoud

Uitnodiging Financiën bijeenkomst voor Haagse sportverenigingen

Op maandag 15 april is er een bijeenkomst voor Haagse sportverenigingen over de lancering van nieuwe ondersteuningsmogelijkheden op het thema financiën.

Programma:

Lees verder over: Uitnodiging Financiën bijeenkomst voor Haagse sportverenigingen

Maak kennis met het programma Maatschappelijke Diensttijd en Sport

Maatschappelijke Diensttijd (MDT) is een programma voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud waarbij zij vrijwilligerswerk doen bij een sportorganisatie.

Zo dragen …

Lees verder over: Maak kennis met het programma Maatschappelijke Diensttijd en Sport