Leven als een ADO-prof!

Het project ‘Leven als een ADO-prof’ geeft jongens en meiden de kans van hun dromen. Zij krijgen de kans om te ervaren is hoe het is om profvoetballer te zijn en ontdekken daarnaast hun eigen talenten.

In 10 bijeenkomsten, verspreid over een heel voetbalseizoen, leren de kinderen tal van competenties. Zij leren onder andere over een gezonde leefstijl, (on)respectvolle houding, samenwerken, omgaan met tegenslagen en nog veel meer! En dit allemaal onder leiding van een jeugdtrainer van ADO Den Haag.

Team Leergeld Den Haag
Aan dit project doen meerdere teams mee: wijkteams van playgrounds, klassen uit het primair onderwijs, jeugdteams van verenigingen en team Leergeld Den Haag.

Dankzij een samenwerking tussen Leergeld Den Haag en Kans Jongeren krijgen ook 24 jongens en meiden de kans om aan dit project deel te nemen. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet altijd meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Leergeld Den Haag geeft deze kinderen gelijke kansen en bijzondere leerervaringen, zoals met dit prachtige project ‘Leven als een ADO-prof’.

Ga het water op met Optimist On Tour!

Tijdens de TeamNL Sport Experience op het sportstrand van Scheveningen kun je het water op met Optimist on Tour!

Van 6 t/m 10 augustus staat het Haagse sportstrand …

Lees verder over: Ga het water op met Optimist On Tour!

Kom naar de kick-off van het EK Beachvolleybal!

Op dinsdag 13 augustus vindt de Haagse Kick-off van het EK Beachvolleybal vindt plaats op het sportstrand van Scheveningen.

Vanaf 17:00 uur kunnen volwassenen vrij …

Lees verder over: Kom naar de kick-off van het EK Beachvolleybal!

Wegens succes verlengt: lever je fiets in voor het Kinderfietsenplan

Er zijn dit jaar meer dan 700 kinderfietsen ingezameld tijdens de inzamelactie van Den Haag Fietst! Dat zijn er ruim 300 meer dan vorig jaar!

Ondanks dat de inzamelactie …

Lees verder over: Wegens succes verlengt: lever je fiets in voor het Kinderfietsenplan