Life Goals Den Haag gaat ook door in de wintermaanden!

De winter periode heeft veel invloed op de meest kwetsbare in onze samenleving. De dagen zijn kort en de nachten zijn koud en eenzaamheid ligt op de loer. Mede hierdoor gaat ook in Den Haag het Life Goals sportprogramma door om voor deze kwetsbare doelgroep een vangnet te creëren.

Hierbij gaat het om mensen met GGZ problematiek (dak- en thuislozen, mensen met verslavingsproblemen of een detentieverleden en mensen met een psychische of verstandelijke beperking). Deze doelgroep sport doorgaans niet, terwijl sport en bewegen juist voor hen van grote waarde is. Het Life Goals sportprogramma kan het vonkje zijn dat zorgt voor nieuwe energie en zelfvertrouwen vooral in de wintermaanden.

Life Goals Den Haag biedt een divers sportprogramma aan. Het Life Goals programma is in de volgende stadsdelen:

  • Segbroek (padel en fitness)
  • Escamp (hardlopen, boksen en tennis)
  • Centrum (zaalsporten en fitness)

Het aanbod is laagdrempelig en gratis. Deelnemers kunnen direct instromen en er is altijd professionele (sport)begeleiding aanwezig is.

Let op: Tijdens de kerstweek (25 dec t/m 2 jan) is er een aangepast sportaanbod.

Wil jij mee doen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen met Life Goals Coördinator Martin de Jong: jm.dejong@reakt.nl – 0641582471.

Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

Op maandag 12 augustus start de Tour de France Femmes, de grootste wielerwedstrijd voor vrouwen ter wereld, in Nederland. De eerste etappe start die dag in Rotterdam, …

Lees verder over: Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

TeamNL Sport Experience

Met de Tour de France Femmes, de Olympische Spelen in Parijs en het EK Beachvolleybal in Den Haag is de zomer van 2024 een heuse Haagse Sportzomer. Deze activiteiten …

Lees verder over: TeamNL Sport Experience

Draag bij aan een positieve sportcultuur!

Deze maand draait het bij WSDH om het creëren van een positieve sportcultuur in Den Haag! Het doel is dat iedereen veilig en met plezier kan sporten.

Wist je dat WSDH …

Lees verder over: Draag bij aan een positieve sportcultuur!