Meld jouw vereniging aan voor de Stadsspelen Den Haag 2022!

Op zaterdag 17 en zondag 18 september 2022 vindt de Stadsspelen Den Haag weer plaats in en rondom Sportcampus Zuiderpark! De kans voor jou als sportaanbieder om je sport te profileren en sportief aanbod te organiseren.

De Stadsspelen Den Haag is het tweedaagse sport- en beweegfestival om inwoners kennis te laten maken met sport en bewegen en hen het plezier van sport te laten ervaren. Sportaanbieders krijgen de mogelijkheid om 2 dagen sportief aanbod te organiseren en daarbij de sport en zichzelf te profileren. Het wordt een sport- en beweegfestijn dat bol staat van de activiteiten met van 10.00 tot 17.00 uur clinics, activiteiten, spellen, workshops, demo’s, informatiestands, entertainment en meer.

Wil je als aanbieder deelnemen aan de Stadsspelen? Stuur dan een e-mail naar sportsupport@denhaag.nl.

De Haagse Sportzomer komt eraan!

De Haagse Sportzomer komt eraan! Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes

Lees verder over: De Haagse Sportzomer komt eraan!

Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Op 24 september 2024 vindt De Maatschappelijke Beursvloer Den Haag plaats. Hét netwerk evenement waar vragen van stichtingen en verenigingen samen komen met het aanbod …

Lees verder over: Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!

Met de TeamNL Sport Experience krijgen kinderen de kans om te sporten als TeamNL! Bezoek een van de pleinen in de stad of kom naar het strand voor een unieke sportdag.

Lees verder over: Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!