Nationale Diabetes Challenge erkent als bewezen interventie

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) van de Bas van de Goor Foundation is onlangs erkend door het Kenniscentrum Sport en Bewegen als bewezen effectieve beweeginterventie. De NDC heeft als interventie een stap gemaakt naar erkenningsniveau 2. Dit niveau geeft aan dat er eerste aanwijzingen zijn voor effectiviteit van de interventie. En dat is goed nieuws! Hiermee is aangetoond dat meedoen aan de NDC voor mensen met diabetes, of voor diegenen die verhoogd risico hebben om diabetes te krijgen, significant een bijdrage levert aan het verbeteren van hun gezondheid en kwaliteit van leven.

Ook in Den Haag worden er meerdere activiteiten en wandelingen georganiseerd door de Nationale Diabetes Challenge. Meer weten of een keer meelopen?
Ga naar: www.nationalediabeteschallenge.nl/denhaag/

Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

Op maandag 12 augustus start de Tour de France Femmes, de grootste wielerwedstrijd voor vrouwen ter wereld, in Nederland. De eerste etappe start die dag in Rotterdam, …

Lees verder over: Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

TeamNL Sport Experience

Met de Tour de France Femmes, de Olympische Spelen in Parijs en het EK Beachvolleybal in Den Haag is de zomer van 2024 een heuse Haagse Sportzomer. Deze activiteiten …

Lees verder over: TeamNL Sport Experience

Draag bij aan een positieve sportcultuur!

Deze maand draait het bij WSDH om het creëren van een positieve sportcultuur in Den Haag! Het doel is dat iedereen veilig en met plezier kan sporten.

Wist je dat WSDH …

Lees verder over: Draag bij aan een positieve sportcultuur!