Netwerkbijeenkomst Haagse Sport 7 oktober

Drukbezochte Netwerkbijeenkomst Haagse Sport 7 oktober

Afgelopen vrijdag was het Bingoal stadion het decor van een netwerkbijeenkomst voor de Haagse Sport. Ruim 160 genodigden vonden hun weg naar het stadion. De bijeenkomst was een initiatief van de gemeente Den Haag in samenwerking met de Adviesraad voor Sport.

Na een komische opening door Sjaak Bral kondigde hij ‘John van de Berg’ aan welke afscheid nam als voorzitter van de Adviesraad voor Sport. Hij kondigde de nieuwe voorzitter ‘Ron Jansen’ aan om van hem het stokje over te nemen.

Vervolgens vertelde sporthistoricus ‘Theo Bollerman’ de belangrijkste sportieve mijlpalen van Den Haag vanaf de 13e eeuw. Den Haag was immers in de 13e eeuw ook al dé sportstad van Europa.

Om Haagse sportaanbieders te bedanken voor hun inzet in moeilijke tijden ontvangen zij van de wethouder Sport, Hilbert Bredemeijer, een speciale cadeauvoucher. Een voucher die ingewisseld kan worden voor o.a. deelname aan events, inhoudelijke workshops, opknapbeurten van de accommodatie en diverse cadeaus voor het (nog) sterker maken van hun club.

Meer weten over de cadeauvoucher? Kijk op gogo.denhaag.nl/cadeauvoucher

Breng je stem uit voor het Haags Sportgala 2022!

Den Haag zet 1 keer per jaar haar sportkampioenen in de spotlights. Dit gebeurt tijdens het Haags Sportgala. Het Haags Sportgala 2022 is op maandag 19 december 2022 in …

Lees verder over: Breng je stem uit voor het Haags Sportgala 2022!

Verhalenavond bij Haag Ateltiek met hardlooptrainer Jan en Sportconsulent Casy

Vorige week kwamen hardlooptrainer Jan Wassink en Senioren Sportconsulent Casy El Bouhnani samen bij HAAG Atletiek tijdens de verhalenavond van Haags Verhaal.

Jan …

Lees verder over: Verhalenavond bij Haag Ateltiek met hardlooptrainer Jan en Sportconsulent Casy

Tweede Haagse Fietslichtjesparade

Op donderdag 3 november 2022 vindt de Tweede Haagse Fietslichtjesparade plaats!

De fietstocht start om 18:00 vanaf de Wagenstraat. Een stoet van fietsers, jong en oud,  …

Lees verder over: Tweede Haagse Fietslichtjesparade