Netwerkbijeenkomst Haagse Sport 7 oktober

Drukbezochte Netwerkbijeenkomst Haagse Sport 7 oktober

Afgelopen vrijdag was het Bingoal stadion het decor van een netwerkbijeenkomst voor de Haagse Sport. Ruim 160 genodigden vonden hun weg naar het stadion. De bijeenkomst was een initiatief van de gemeente Den Haag in samenwerking met de Adviesraad voor Sport.

Na een komische opening door Sjaak Bral kondigde hij ‘John van de Berg’ aan welke afscheid nam als voorzitter van de Adviesraad voor Sport. Hij kondigde de nieuwe voorzitter ‘Ron Jansen’ aan om van hem het stokje over te nemen.

Vervolgens vertelde sporthistoricus ‘Theo Bollerman’ de belangrijkste sportieve mijlpalen van Den Haag vanaf de 13e eeuw. Den Haag was immers in de 13e eeuw ook al dé sportstad van Europa.

Om Haagse sportaanbieders te bedanken voor hun inzet in moeilijke tijden ontvangen zij van de wethouder Sport, Hilbert Bredemeijer, een speciale cadeauvoucher. Een voucher die ingewisseld kan worden voor o.a. deelname aan events, inhoudelijke workshops, opknapbeurten van de accommodatie en diverse cadeaus voor het (nog) sterker maken van hun club.

Meer weten over de cadeauvoucher? Kijk op gogo.denhaag.nl/cadeauvoucher

Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Iedereen wil zichzelf kunnen zijn en zich veilig voelen, ook bij een sportvereniging! Daarom vieren we wereldwijd van 7 t/m 13 oktober Coming Out Week. Er worden …

Lees verder over: Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Op 18 en 20 juni vond de Haagse Schoolsport Olympiade plaats in en om de Sportcampus Zuiderpark. Meer dan 3000 achtste groepers van alle Haagse basisscholen deden deze …

Lees verder over: Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!

Van 13 tot en met 18 augustus strijden de beste beachvolleyballers van Europa om de titel in het Beachstadium!

Klik hier om te zien wanneer Nederland in actie komt!

Kids …

Lees verder over: Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!