Onbeperkt070-prijs 2023

Voor het 6de  jaar op rij organiseert Voorall de Onbeperkt070-prijs waarbij initiatieven en ideeën om Den Haag toegankelijker en inclusiever te maken in het zonnetje worden gezet.

Alle plannen, klein en groot, zijn welkom. Haagse inwoners mogen wensen indienen om hun buurt toegankelijker te maken, maar ook organisaties en ondernemers met concrete projecten. De prijs: €5000 ter ondersteuning van jouw briljante voorbeeld of idee. De 2de prijs van €2500 wordt in 2023 mogelijk gemaakt door de Vrienden van Voorall.

Afgelopen jaren werden er al meer dan 250 inzendingen gedaan, denk aan een drempelvrije discotheek, een navigatiesysteem voor blinden in het ziekenhuis, een rolstoel met USB-poort en salsadansen in een rolstoel.

Heb jij een goed idee? Mail naar: onbeperkt070@voorall.nl.
Indienen is mogelijk tot 18 mei 2023.

Ga voor meer informatie naar: www.onbeperkt070.nl

De Haagse Sportzomer komt eraan!

De Haagse Sportzomer komt eraan! Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes

Lees verder over: De Haagse Sportzomer komt eraan!

Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Op 24 september 2024 vindt De Maatschappelijke Beursvloer Den Haag plaats. Hét netwerk evenement waar vragen van stichtingen en verenigingen samen komen met het aanbod …

Lees verder over: Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!

Met de TeamNL Sport Experience krijgen kinderen de kans om te sporten als TeamNL! Bezoek een van de pleinen in de stad of kom naar het strand voor een unieke sportdag.

Lees verder over: Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!