Ga het water op met Optimist on Tour XXL tijdens het WK zeilen!

Van 10 t/m 20 augustus vindt het WK Zeilen in Den Haag plaats. Tijdens dit fantastische watersportevent organiseert Optimist on Tour de Optimist on Tour XXL! Optimist on Tour is het landelijk rondreizend watersportevenement van het Watersportverbond waarbij kinderen gratis kennis maken met verschillende watersporten.

Dagelijks kunnen kinderen t/m 12 jaar meedoen met gratis watersportactiviteiten. Ga mee suppen, kanovaren en zeilen of doe mee met een van de activiteiten op het strand op het ‘Festival aan Zee’ evenemententerrein.

Meedoen is gratis, inschrijven kan via: www.optimistontour.nl/inschrijven/den-haag-wk/

De Haagse Sportzomer komt eraan!

De Haagse Sportzomer komt eraan! Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes

Lees verder over: De Haagse Sportzomer komt eraan!

Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Op 24 september 2024 vindt De Maatschappelijke Beursvloer Den Haag plaats. Hét netwerk evenement waar vragen van stichtingen en verenigingen samen komen met het aanbod …

Lees verder over: Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!

Met de TeamNL Sport Experience krijgen kinderen de kans om te sporten als TeamNL! Bezoek een van de pleinen in de stad of kom naar het strand voor een unieke sportdag.

Lees verder over: Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!