Respect en inclusie

Het is belangrijk dat iedereen veilig en met plezier kan sporten. De gemeente zet zich daarom met haar partners Werkgever Sportclubs Den Haag (WSDH) en de John Blankenstein Foundation (JBF) in om inclusie en respect te bevorderen. Iedereen is welkom op sportverenigingen in Den Haag!

Karin Blankenstein en Paul Partin Raspe leggen in onderstaande video uit wat de JBF doet en hoe de JBF je club kan helpen met workshops op maat voor eigenlijk alle betrokkenen binnen de club. Belangrijk: iedereen is welkom, voelt zich op z’n gemak én er wordt gelachen! Wil jij ook een veilige en inclusieve sportcultuur bevorderen?

Kijk voor meer informatie op de website van WSDH.

 

Naast dit aanbod is er op veel meer thema’s (gratis) ondersteuning voor Haagse sportaanbieders beschikbaar. Bekijk het extra ondersteuningsaanbod.

Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Iedereen wil zichzelf kunnen zijn en zich veilig voelen, ook bij een sportvereniging! Daarom vieren we wereldwijd van 7 t/m 13 oktober Coming Out Week. Er worden …

Lees verder over: Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Op 18 en 20 juni vond de Haagse Schoolsport Olympiade plaats in en om de Sportcampus Zuiderpark. Meer dan 3000 achtste groepers van alle Haagse basisscholen deden deze …

Lees verder over: Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!

Van 13 tot en met 18 augustus strijden de beste beachvolleyballers van Europa om de titel in het Beachstadium!

Klik hier om te zien wanneer Nederland in actie komt!

Kids …

Lees verder over: Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!