Route Tour de France Femmes bekend!

De route van de Tour de France Femmes is onthuld! Op maandag 12 augustus 2024 fietsen de wielrensters Den Haag in vanaf de Escamplaan, via Laak, de Schilderswijk en het Zuiderpark om te eindigen in Kijkduin. Gedurende deze etappe van ruim 21 kilometer doorkruisen de 150 rensters vier van de acht stadsdelen van Den Haag. De finishlijn bevindt zich op de Kijkduinsestraat. De winnares wordt beloond met een gele trui, de eerste die buiten Frankrijk wordt uitgereikt.

De Tour de France Femmes vindt plaats van 12 tot en met 18 augustus 2024 en is één van de belangrijkste meerdaagse wielerwedstrijden voor vrouwen. Dit jaar start de race in Rotterdam en Den Haag, om op 18 augustus te eindigen in Frankrijk op de Alpe d’Huez.

Ga voor meer informatie naar: www.letourfemmes.fr/en

Foto: Charly Lopez

Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

Op maandag 12 augustus start de Tour de France Femmes, de grootste wielerwedstrijd voor vrouwen ter wereld, in Nederland. De eerste etappe start die dag in Rotterdam, …

Lees verder over: Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

TeamNL Sport Experience

Met de Tour de France Femmes, de Olympische Spelen in Parijs en het EK Beachvolleybal in Den Haag is de zomer van 2024 een heuse Haagse Sportzomer. Deze activiteiten …

Lees verder over: TeamNL Sport Experience

Draag bij aan een positieve sportcultuur!

Deze maand draait het bij WSDH om het creëren van een positieve sportcultuur in Den Haag! Het doel is dat iedereen veilig en met plezier kan sporten.

Wist je dat WSDH …

Lees verder over: Draag bij aan een positieve sportcultuur!