Samen voor de Haagse Sport

Lees nu: magazine ‘Samen voor de Haagse sport’

Het magazine ‘Samen voor de Haagse sport’ is een magazine boordevol kennis en inspiratie voor en door Haagse sportaanbieders. Het magazine vormt de aftrap van ‘het jaar van de samenwerking’. Dankzij de bijdrage van vele Haagse clubs kunnen we elkaar inspireren en de samenwerking stimuleren op de thema’s duurzaamheid en vrijwilligers.

Bijvoorbeeld het verhaal van boksschool Haagse Directe. We spraken Raimond, één van de 20 trainers van Haagse Directe. Over de sfeer binnen de club, de onderlinge samenwerking tussen trainers en de sleutel tot een succesvol vrijwilligersbeleid.

Lees hier het magazine opent in nieuw tabblad

Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

Op maandag 12 augustus start de Tour de France Femmes, de grootste wielerwedstrijd voor vrouwen ter wereld, in Nederland. De eerste etappe start die dag in Rotterdam, …

Lees verder over: Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

TeamNL Sport Experience

Met de Tour de France Femmes, de Olympische Spelen in Parijs en het EK Beachvolleybal in Den Haag is de zomer van 2024 een heuse Haagse Sportzomer. Deze activiteiten …

Lees verder over: TeamNL Sport Experience

Draag bij aan een positieve sportcultuur!

Deze maand draait het bij WSDH om het creëren van een positieve sportcultuur in Den Haag! Het doel is dat iedereen veilig en met plezier kan sporten.

Wist je dat WSDH …

Lees verder over: Draag bij aan een positieve sportcultuur!