Speeltuinapp

Van spelen komt sporten! Gebruik de Speeltuinapp om in beweging te komen.

Kinderen die spelen in de speeltuin, oefenen hun motoriek, sociale omgang met anderen en bewegen zichzelf gezond.
Ze hebben positieve ervaringen met bewegen en krijgen zelfvertrouwen in hun eigen mogelijkheden. Zo kunnen ze makkelijker doorstromen naar een sport, hier sneller positieve ervaringen opdoen en is de kans groter dat het sportende, bewegende volwassenen worden. Ze zijn ermee opgegroeid!

Speeltuinapp
Alle speeltuinen van Den Haag in één app. In de Speeltuinapp vind je alle buitenspeeltuinen op een handige overzichtskaart. Ook zijn er in de app openbare plekken zoals voetbalvelden, basketbalvelden, tafeltennistafels en outdoor/bootcamp plekken te vinden. Inmiddels zijn er meer dan 2.750 buiten speel- en sportplekken toegevoegd!

Op de Speeltuinapp zijn ook buurtactiviteiten te vinden en een link naar de activiteitenagenda van WSDH.

Download de Speeltuinapp
Vind jij het ook belangrijk dat kinderen zo vroeg mogelijk in de speeltuin komen? Geloof jij ook dat ‘een goed begin een halve start is’?
Deel dan de Speeltuinapp binnen jouw netwerk. Laten we met z’n allen zorgen dat de volgende generatie start met gezond bewegen in de speeltuin!

De Speeltuinapp is beschikbaar voor iPhone en Android.
Kijk voor meer informatie op de website van de Speeltuinapp.

De Haagse Sportzomer komt eraan!

De Haagse Sportzomer komt eraan! Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes

Lees verder over: De Haagse Sportzomer komt eraan!

Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Op 24 september 2024 vindt De Maatschappelijke Beursvloer Den Haag plaats. Hét netwerk evenement waar vragen van stichtingen en verenigingen samen komen met het aanbod …

Lees verder over: Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!

Met de TeamNL Sport Experience krijgen kinderen de kans om te sporten als TeamNL! Bezoek een van de pleinen in de stad of kom naar het strand voor een unieke sportdag.

Lees verder over: Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!