Sport- en beweegsubsidie Hersenstichting

Wie kan aanvragen?

Sportverenigingen, stichtingen, sportscholen, zwembaden, bedrijven en patiëntgroepen of -platforms die zich inzetten voor het in beweging krijgen én houden van mensen met een hersenaandoening kunnen een aanvraag indienen voor een financiële bijdrage van de Hersenstichting. Het kan hierbij gaan om het vernieuwen, versterken en/of verbeteren van het aanbod. De aanvrager(s) kunnen ook meerdere organisaties zijn die hun krachten willen bundelen om meer impact te genereren.

Belangrijk is dat:

  • Het project inclusief sport- en beweegaanbod stimuleert, uitbreidt en/of behoudt.  Het project mag al langer bestaan, en er moet een intentie zijn om de activiteiten op langere termijn voort te zetten.
  • Er is nagedacht over hoe de doelgroep wordt bereikt en wordt gestimuleerd.
  • Vraag en aanbod matchen.
  • Het is een pre wanneer het project/initiatief hersenaandoening-overstijgend is (activiteiten richten zich niet op 1 specifieke doelgroep).

Om in aanmerking te komen voor een bijdrage van de Hersenstichting gelden een aantal voorwaarden en criteria die je hier kunt downloaden.

Aanvragen kunnen uiterlijk tot 8 november 2022 ingediend worden.

Aanvraag indienen opent in nieuw tabblad

Voorjaar- en zomerseizoen en Sportveld Onderhoud

Met de lente en zomer op komst zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten met betrekking tot het onderhoud van de sportvelden.

Onderhoud sportvelden voorjaar- en …

Lees verder over: Voorjaar- en zomerseizoen en Sportveld Onderhoud

Uitnodiging Financiën bijeenkomst voor Haagse sportverenigingen

Op maandag 15 april is er een bijeenkomst voor Haagse sportverenigingen over de lancering van nieuwe ondersteuningsmogelijkheden op het thema financiën.

Programma:

Lees verder over: Uitnodiging Financiën bijeenkomst voor Haagse sportverenigingen

Maak kennis met het programma Maatschappelijke Diensttijd en Sport

Maatschappelijke Diensttijd (MDT) is een programma voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud waarbij zij vrijwilligerswerk doen bij een sportorganisatie.

Zo dragen …

Lees verder over: Maak kennis met het programma Maatschappelijke Diensttijd en Sport