Sporten voor iedereen bij Marris Gym

Sportcentrum Marris Gym is meer dan een plek waar je kunt kickboksen of fitnessen. Het is dé verbindende factor in de wijk. Benieuwd wat Marris Gym allemaal aanbiedt voor jou en de mensen in de wijk? Lees in dit artikel wat je er kan doen en hoe je kan beginnen.

Stefan Marris is al 8 jaar trotse eigenaar van Sportcentrum Marris Gym, gevestigd in de Mangaanstraat 50. Daarvoor was zijn vader verantwoordelijk voor het sportcentrum. Toen hij met pensioen ging, was Stefan de geschikte opvolger en zo liep het van vader over op zoon.

Inmiddels is Sportcentrum Marris Gym een begrip waar veel mensen uit Escamp en Loosduinen naartoe komen om te sporten. De locatie is mooi en het aanbod is uitgebreid: van fitness tot allerlei zelfverdedigingssporten. Er is een fitnessruimte, bokszak-wand, danszaal, kantine en nog meer.

Mijn doelstelling is om mensen aan het sporten te krijgen. Het maakt niet uit of dat bij ons is of niet, iedereen moet kunnen sporten, vindt Stefan. En hij doet er alles aan om dit voor elkaar te krijgen.

Aanbod speciaal voor jou

Fitness, (kick)boksen, taekwondo, dans/aerobics en bootcamp, het zijn allemaal sporten die je kunt doen bij Marris Gym. Moet je er ervaring mee hebben? Zeker niet! Echt iedereen is welkom. Het sportcentrum heeft zelfs speciale trainingsgroepen voor en door vrouwen. De vrouwen krijgen les van vrouwelijke trainers in een speciale damesruimte.

Hetzelfde doet Marris Gym voor Poolse mensen die werkzaam zijn in de wijk. Ook voor hen zijn er speciale trainingsgroepen. Stefan vindt het belangrijk dat iedereen een plek heeft waar ze lekker bezig zijn met sport en in contact kunnen komen met andere mensen. Het helpt niet alleen om fysiek fit te blijven, maar je zult je ook mentaal beter voelen door meer te bewegen.

De verbindende factor in de wijk

Marris Gym is er voor iedereen in de wijk. Met allerlei verschillende initiatieven wordt sport mogelijk gemaakt voor heel veel mensen. Zo komen er basisscholen sporten in de zaal bij Marris Gym en worden ook de ouderen uit de wijk Bouwlust in beweging gebracht. Daarnaast doet Marris Gym mee aan een project waarbij ze jongeren een gezonde leefstijl aanleren.

Marris Gym is er ook voor de mensen waarvoor het niet vanzelfsprekend is dat ze een lidmaatschap kunnen betalen. Het sportcentrum is aangesloten bij de Ooievaarspas en stichting Leergeld, want ‘iedereen moet kunnen sporten!’.

Kom een keer langs

Kun je na het lezen van dit artikel niet wachten om te beginnen aan een training? Je bent van harte welkom voor een gratis proefles. Kijk voor meer informatie op de website van Marris Gym.

Bij Marris Gym zit je nooit vast aan een abonnement, omdat je maandelijks kunt opzeggen. Eigenaar Stefan vindt het namelijk erg belangrijk dat mensen gaan sporten en dat ze iets vinden waar ze plezier bij hebben.

De Haagse Sportzomer komt eraan!

De Haagse Sportzomer komt eraan! Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes

Lees verder over: De Haagse Sportzomer komt eraan!

Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Op 24 september 2024 vindt De Maatschappelijke Beursvloer Den Haag plaats. Hét netwerk evenement waar vragen van stichtingen en verenigingen samen komen met het aanbod …

Lees verder over: Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!

Met de TeamNL Sport Experience krijgen kinderen de kans om te sporten als TeamNL! Bezoek een van de pleinen in de stad of kom naar het strand voor een unieke sportdag.

Lees verder over: Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!