Sportnetwerken in de stadsdelen, Loosduinen en Escamp voorop

Team Verenigingsondersteuning is gestart met het organiseren van sportnetwerken in de stadsdelen. Na een geslaagde eerste bijeenkomst in Loosduinen is komende week Escamp aan de beurt. Vervolgens staat Laak ook al in de stijgers.

Het doel? De samenwerking tussen de sportaanbieders in een specifiek stadsdeel en de samenwerking met de gemeente te verbeteren. Veel sportorganisaties hebben vergelijkbare vraagstukken en vergelijkbare maatschappelijke ontwikkelingen (in de wijk) die op hen af komen. We kunnen elkaar helpen. De sportconsulenten nemen initiatief om de eerste sportnetwerken te organiseren.

Voor meer informatie over de sportnetwerken neem contact op met je sportconsulent of sportsupport@denhaag.nl.

De Haagse Sportzomer komt eraan!

De Haagse Sportzomer komt eraan! Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes

Lees verder over: De Haagse Sportzomer komt eraan!

Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Op 24 september 2024 vindt De Maatschappelijke Beursvloer Den Haag plaats. Hét netwerk evenement waar vragen van stichtingen en verenigingen samen komen met het aanbod …

Lees verder over: Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!

Met de TeamNL Sport Experience krijgen kinderen de kans om te sporten als TeamNL! Bezoek een van de pleinen in de stad of kom naar het strand voor een unieke sportdag.

Lees verder over: Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!