Stichting Gezond Natuur Wandelen brengt buurtgenoten samen met een wekelijks uurtje wandelen door het groen

Op meer dan 120 locaties door heel het land, sluiten steeds meer nieuwe mensen aan. Ook in Den Haag.

Omdat samen wandelen gezelliger is, verzorgt Stichting Gezond Natuur Wandelen op steeds meer plekken wekelijkse wandelingen van een uur in een rustig tempo. Vaste tijd, vast vertrekpunt en nog gratis ook. Wie aanhaakt beleeft de lente met andere ogen. Na afloop is er een kopje koffie of thee. “Gezelligheid is het gezondste van onze wandelingen.” – Wandelbegeleider Stichting Gezond Natuur Wandelen

Enthousiaste wandelgroepen
Aanmelden is niet nodig. Op 120 locaties door heel het land is er de mogelijkheid vrijblijvend mee te wandelen in een rustig tempo. Zo ook op zes verschillende locaties in Den Haag, waar bewoners gaan samen op pad om het groen in de buurt én elkaar beter te leren kennen. Alle wandelgroepen zijn te vinden via: www.gezondnatuurwandelen.nl/wandelen/vind-een-wandeling/.

Zelf een wandelgroep begeleiden? Klik hier.

Diabetes Challenge
Stichting Gezond Natuur Wandelen werkt sinds 2020 samen met de Diabetes Challenge in Den Haag. De groepswandelingen in de natuur zijn een mooie aanvulling voor de wandelingen met Diabetici. Bij Gezond Natuur Wandelen lopen de groepen jarenlang door, waardoor het ook een goed vervolg is op een kortdurende interventie. De gratis wandelingen van Gezond Natuur Wandelen worden mede mogelijk gemaakt door provincie Zuid-Holland, Stichting RCOAK, het Oranje Fonds en gemeente Den Haag.

Voor meer informatie, zie www.gezondnatuurwandelen.nl of mail naar milou@gezondnatuurwandelen.nl.

Ga op pad met de Haagse historische sportwandeling!

Ga op pad met de Haagse historische sportwandeling en maak kennis met de Haagse sportgeschiedenis!

De wandelroute, door het centrum van Den Haag, verbindt het heden en …

Lees verder over: Ga op pad met de Haagse historische sportwandeling!

Programma Haagse Vitaliteitsspelen bekend!

Op 30 mei vinden, tijdens de Nationale Beweegweek, de Haagse Vitaliteitsspelen plaats. Doe mee met hét sport- en beweegevenement voor 50 plussers!

Maak kennis met …

Lees verder over: Programma Haagse Vitaliteitsspelen bekend!

Kom naar de ludieke sprintrace van de Tour de France Femmes op het Lange Voorhout!

Op zaterdag 25 mei wordt het Lange Voorhout van 14.00 – 17.00 uur het decor voor een ludieke sprintrace ter promotie van de Tour de France Femmes die dit jaar voor …

Lees verder over: Kom naar de ludieke sprintrace van de Tour de France Femmes op het Lange Voorhout!