Tai Chi en zangles bij Buurthuis van de Toekomst

De Tai Chi lessen bij Buurthuis van de Toekomst@HDM zijn een groot succes! Iedere vrijdagochtend gaat een trouwe groep van senioren aan de slag met balans, ademhaling en ontspanning.

Tai Chi bewegingen worden langzaam, rond en soepel uitgevoerd als een vorm van ‘meditatie in beweging’. Hierdoor raak je in een flow, die helpt te ontspannen en tegelijkertijd de functie van de organen, pezen en spieren versterkt. Dankzij het regelmatig beoefenen van Tai Chi kom je lekkerder in je vel te zitten. Leraar Guus Kramer is trots op het doorzettingsvermogen van de “harde kern” en spoort iedereen aan die interesse heeft om aan te sluiten.

Tijdens de “Tai Chi Specials” worden uitstapjes gemaakt naar andere disciplines zoals Yoga, Chinese geneeskunst, filosofie en kalligrafie. Volgende editie is dit: zang!

In combinatie met de Tai Chi bewegingen zal zanglerares Ellen de Jonge een zangles verzorgen.
Zingen is leuk om te doen en ook nog eens hartstikke goed voor je gezondheid. Het is onder andere goed voor de lichaamshouding, -beheersing, ademhaling, uitspraak, en stimulerend voor de hersenen.

Interesse of meer weten, neem contact op met buurthuis@hdmonline.nl of houd de website van het Buurthuis in de gaten.

De Haagse Sportzomer komt eraan!

De Haagse Sportzomer komt eraan! Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes

Lees verder over: De Haagse Sportzomer komt eraan!

Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Op 24 september 2024 vindt De Maatschappelijke Beursvloer Den Haag plaats. Hét netwerk evenement waar vragen van stichtingen en verenigingen samen komen met het aanbod …

Lees verder over: Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!

Met de TeamNL Sport Experience krijgen kinderen de kans om te sporten als TeamNL! Bezoek een van de pleinen in de stad of kom naar het strand voor een unieke sportdag.

Lees verder over: Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!