Tennisactiviteiten voor kids!

In de maanden juni en juli zijn er verschillende tennisactiviteiten in Den Haag! Er staan twee grote tennistoernooien op het programma, namelijk de Play-offs bij HLTC Leimonias en ITF The Hague bij TC De Rhijenhof. Rondom deze toernooien zijn er verschillende activiteiten te beleven voor kinderen, van tennisclinics tot speciale Kids Days!

Tennisclinics

Wil je graag leren tennissen of ben jij al ervaren met een tennisracket? Doe dan mee aan de clinics die de komende maand worden gehouden. Plezier staat op nummer 1 bij deze clinics. Je hoeft geen tenniservaring te hebben om mee te doen en het is ook niet nodig om je aan te melden. Trek gewoon je schoenen aan en kom naar de playground!

Op onderstaande data worden de clinics georganiseerd:

Kids Day bij Leimonias

In het weekend van 3 en 4 juni worden de Play-offs gespeeld, waar 4 gemengde tennisteams strijden om de landstitel! Dit weekend is iedereen van harte welkom om te komen kijken bij de wedstrijden.

Op 7 juni wordt er een speciale Kids Day georganiseerd voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Op deze dag worden er speciale activiteiten georganiseerd, dus doe gezellig mee!

Kids Day ITF The Hague bij De Rhijenhof

Van 3 t/m 9 juli wordt het internationale tennistoernooi ITF The Hague bij De Rhijenhof gespeeld. Er zijn de hele week mooie wedstrijden te zien op het park van TC De Rhijenhof, en op woensdag 5 juli wordt ook hier een Kids Day georganiseerd! Op deze dag zijn er ook leuke tennisactiviteiten te beleven voor kinderen van 6 t/m 12 jaar! Ook hiervoor kun je je aanmelden:

Schrijf je in voor de gratis opleiding “Besturen met Impact” van KNV

Wil jij kosteloos op weg geholpen worden om jouw club nog beter te organiseren? In februari/maart 2024 organiseert de KNVB wederom de opleiding “Besturen met Impact” …

Lees verder over: Schrijf je in voor de gratis opleiding “Besturen met Impact” van KNV

De sportconsulenten zijn er voor jouw club!

Sportconsulenten leveren maatwerk met adviesgesprekken, opleidingen, cursussen of helpen met het inschakelen van professionals. Het team heeft een eigen nieuwsbrief. …

Lees verder over: De sportconsulenten zijn er voor jouw club!

Onderhoud sportparken

Tijdens de herfst- en winterperiode is het weer extra van invloed op het onderhoud en de werkzaamheden aan de sportparken. De afdeling Onderhoud van de gemeente Den Haag …

Lees verder over: Onderhoud sportparken