Tennisactiviteiten voor kids!

In de maanden juni en juli zijn er verschillende tennisactiviteiten in Den Haag! Er staan twee grote tennistoernooien op het programma, namelijk de Play-offs bij HLTC Leimonias en ITF The Hague bij TC De Rhijenhof. Rondom deze toernooien zijn er verschillende activiteiten te beleven voor kinderen, van tennisclinics tot speciale Kids Days!

Tennisclinics

Wil je graag leren tennissen of ben jij al ervaren met een tennisracket? Doe dan mee aan de clinics die de komende maand worden gehouden. Plezier staat op nummer 1 bij deze clinics. Je hoeft geen tenniservaring te hebben om mee te doen en het is ook niet nodig om je aan te melden. Trek gewoon je schoenen aan en kom naar de playground!

Op onderstaande data worden de clinics georganiseerd:

Kids Day bij Leimonias

In het weekend van 3 en 4 juni worden de Play-offs gespeeld, waar 4 gemengde tennisteams strijden om de landstitel! Dit weekend is iedereen van harte welkom om te komen kijken bij de wedstrijden.

Op 7 juni wordt er een speciale Kids Day georganiseerd voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Op deze dag worden er speciale activiteiten georganiseerd, dus doe gezellig mee!

Kids Day ITF The Hague bij De Rhijenhof

Van 3 t/m 9 juli wordt het internationale tennistoernooi ITF The Hague bij De Rhijenhof gespeeld. Er zijn de hele week mooie wedstrijden te zien op het park van TC De Rhijenhof, en op woensdag 5 juli wordt ook hier een Kids Day georganiseerd! Op deze dag zijn er ook leuke tennisactiviteiten te beleven voor kinderen van 6 t/m 12 jaar! Ook hiervoor kun je je aanmelden:

Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Iedereen wil zichzelf kunnen zijn en zich veilig voelen, ook bij een sportvereniging! Daarom vieren we wereldwijd van 7 t/m 13 oktober Coming Out Week. Er worden …

Lees verder over: Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Op 18 en 20 juni vond de Haagse Schoolsport Olympiade plaats in en om de Sportcampus Zuiderpark. Meer dan 3000 achtste groepers van alle Haagse basisscholen deden deze …

Lees verder over: Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!

Van 13 tot en met 18 augustus strijden de beste beachvolleyballers van Europa om de titel in het Beachstadium!

Klik hier om te zien wanneer Nederland in actie komt!

Kids …

Lees verder over: Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!