Vrijwilligers gezocht Allianz WK Zeilen

Van 10 tot en met 20 augustus 2023 vindt het Allianz WK Zeilen plaats in Den Haag! Wil jij deel uit maken van dit internationale event? Schrijf je in als vrijwilliger!

Tijdens het WK Zeilen komen ruim 1400 zeilers uit meer dan 100 landen naar Scheveningen om te strijden voor een medaille én een ticket naar de Olympische Spelen 2024.

Als vrijwilliger heb je de kans de wedstrijden van heel dichtbij mee te maken! Ga aan de slag als beachmaster en help de zeilers in en uit het water of sluit je aan bij de tankbemanning. Toch liever iets op de wal? Help mee als communicatiemedewerker, de catering of als publieksbegeleider.

Het WK Zeilen is meer dan alleen een sportevenement. Het is ook een kans om de stad Den Haag op de kaart te zetten en internationale bezoekers te laten zien wat onze stad te bieden heeft. Als vrijwilliger draag je bij aan een positieve uitstraling van Den Haag en ben je een ambassadeur voor onze stad.

Ga voor het overzicht van alle vacatures naar: www.allianzsailingworlds.com/volunteers/

Vragen? Stuur een mail naar volunteers@allianzsailingworlds.nl.

Aanmelden opent in nieuw tabblad

Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Iedereen wil zichzelf kunnen zijn en zich veilig voelen, ook bij een sportvereniging! Daarom vieren we wereldwijd van 7 t/m 13 oktober Coming Out Week. Er worden …

Lees verder over: Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Op 18 en 20 juni vond de Haagse Schoolsport Olympiade plaats in en om de Sportcampus Zuiderpark. Meer dan 3000 achtste¬†groepers van alle Haagse basisscholen deden deze …

Lees verder over: Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!

Van 13 tot en met 18 augustus strijden de beste beachvolleyballers van Europa om de titel in het Beachstadium!

Klik hier om te zien wanneer Nederland in actie komt!

Kids …

Lees verder over: Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!