Vrijwilligers gezocht Invictus Games 2022

Van 16 tot en met 22 april 2022 zijn de Invictus Games in Den Haag. Er is hulp nodig van maar liefst 1.000 vrijwilligers. Je kunt je vanaf heden aanmelden als vrijwilliger. Wil jij ook een steentje bijdragen aan dit betekenisvolle evenement?

De Invictus Games is een internationaal sportevenement voor fysiek en mentaal gewonde militairen. De Invictus Games gebruikt de kracht van sport om herstel te stimuleren, revalidatie te ondersteunen en breder begrip en respect te genereren voor hen die hun land dienen of gediend hebben. Tijdens de 5e editie van de Invictus Games zullen 500 deelnemers uit 20 landen concurreren in 9 verschillende sporten.

Vrijwilligers gezocht

Zonder vrijwilligers geen evenement! Met een hecht team organiseren we een onvergetelijke week voor de deelnemers en de ‘Friends & Family’ die met hun meereizen. Het animo is groot, dus wees er snel bij om een kans te maken op een plek binnen het team van vrijwilligers.

Aanmelden

Het vrijwilligersmanagement wordt georganiseerd door EventMakers, hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen.

Je kan je als EventMaker aanmelden voor de Invictus Games 2022 The Hague op de website van Eventmakers.

De Haagse Sportzomer komt eraan!

De Haagse Sportzomer komt eraan! Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes

Lees verder over: De Haagse Sportzomer komt eraan!

Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Op 24 september 2024 vindt De Maatschappelijke Beursvloer Den Haag plaats. Hét netwerk evenement waar vragen van stichtingen en verenigingen samen komen met het aanbod …

Lees verder over: Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!

Met de TeamNL Sport Experience krijgen kinderen de kans om te sporten als TeamNL! Bezoek een van de pleinen in de stad of kom naar het strand voor een unieke sportdag.

Lees verder over: Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!