Walking multisports aftrap bij Buurthuis van de Toekomst@hdm

Op 29 september vindt er op het terrein van HDM een aftrap plaats voor walking multisports Den Haag. Doe mee aan verschillende sporten zoals voetbal, rugby, tennis en handbal. Allemaal uitgevoerd als een walking sport! Of echt iets anders: maak kennis met schermen.

Walking Multisports is gericht op de mogelijkheid om een leven lang te kunnen sporten. De naam zegt het al, het is bedoeld voor iedereen die in een wat lager tempo lekker mee wil sporten. Iedereen kan meedoen, het niveau van de spelers is van ondergeschikt belang. Ontspannen, netwerken en meedoen is belangrijker. Blessures voorkomen is een heilig doel.

Iedereen is welkom. We denken aan de ouders, die na de middelbare schooltijd van hun kinderen het contact met sportverenigingen zijn kwijt geraakt, volwassenen die om reden van blessures van actief teamsporter tot toeschouwer zijn geraakt en thuiswerkers die in het post Corona tijdperk op zoek zijn naar een uurtje samen sporten en kletsen ter afwisseling met het thuiswerken.

De lessen vinden plaats tussen 10:30 en 13:00 uur bij Buurthuis van de Toekomst@hdm, Theo Mann-Bouwmeesterlaan 205, 2597 GV, Den Haag.

Meedoen is gratis. Aanmelden kan vooraf via buurthuis@hdmonline.nl of ter plekke.

De Haagse Sportzomer komt eraan!

De Haagse Sportzomer komt eraan! Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes

Lees verder over: De Haagse Sportzomer komt eraan!

Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Op 24 september 2024 vindt De Maatschappelijke Beursvloer Den Haag plaats. Hét netwerk evenement waar vragen van stichtingen en verenigingen samen komen met het aanbod …

Lees verder over: Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!

Met de TeamNL Sport Experience krijgen kinderen de kans om te sporten als TeamNL! Bezoek een van de pleinen in de stad of kom naar het strand voor een unieke sportdag.

Lees verder over: Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!