Wandel mee met een wandelgroep

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) was dit jaar een groot succes! Veel senioren hebben de smaak van het wandelen te pakken en lopen nog steeds wekelijks in verschillende wandelgroepen.

 

Nationale Diabetes Challenge (NDC) Den Haag 2021

Een gezonde leefstijl betekent onder andere voldoende bewegen. Bewegen maakt je fit en zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit. Samen bewegen is daarnaast ook nog eens gezellig!

Dit was reden genoeg om dit jaar voor de 3e keer de Nationale Diabetes Challenge Den Haag (NDC) te organiseren. Verdeeld over de stad deden er 20 wandellocaties mee. 20 weken lang wandelden de deelnemers wekelijks onder professionele begeleiding, met hun zorgverlener, welzijnsprofessionals en/of buurtsportcoach.

De NDC is georganiseerd door de gemeente (afdeling sport) in samenwerking met de Bas van de Goor Foundation en lokale sport-, zorg-, en welzijnspartijen in de stad.

Wandel ook mee

Na de afsluiting van de NDC hebben veel senioren de smaak van het wandelen te pakken en zijn er nog meerdere wandelgroepen actief. Ook jij bent van harte welkom om mee te wandelen!

Wil je op een gezellige manier werken aan jouw gezondheid en meedoen aan een wandelgroep? Neem dan contact op met Casy El Bouhnani, buursportcoach senioren via het e-mailadres casy@buurtsportcoachdenhaag.nl.

Lees meer op de website van de Nationale Diabetes Challenge Den Haag.

Afbeelding
Wandelen strand

De Haagse Sportzomer komt eraan!

De Haagse Sportzomer komt eraan! Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes

Lees verder over: De Haagse Sportzomer komt eraan!

Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Op 24 september 2024 vindt De Maatschappelijke Beursvloer Den Haag plaats. Hét netwerk evenement waar vragen van stichtingen en verenigingen samen komen met het aanbod …

Lees verder over: Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!

Met de TeamNL Sport Experience krijgen kinderen de kans om te sporten als TeamNL! Bezoek een van de pleinen in de stad of kom naar het strand voor een unieke sportdag.

Lees verder over: Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!