Wandel mee met een wandelgroep

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) was dit jaar een groot succes! Veel senioren hebben de smaak van het wandelen te pakken en lopen nog steeds wekelijks in verschillende wandelgroepen.

 

Nationale Diabetes Challenge (NDC) Den Haag 2021

Een gezonde leefstijl betekent onder andere voldoende bewegen. Bewegen maakt je fit en zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit. Samen bewegen is daarnaast ook nog eens gezellig!

Dit was reden genoeg om dit jaar voor de 3e keer de Nationale Diabetes Challenge Den Haag (NDC) te organiseren. Verdeeld over de stad deden er 20 wandellocaties mee. 20 weken lang wandelden de deelnemers wekelijks onder professionele begeleiding, met hun zorgverlener, welzijnsprofessionals en/of buurtsportcoach.

De NDC is georganiseerd door de gemeente (afdeling sport) in samenwerking met de Bas van de Goor Foundation en lokale sport-, zorg-, en welzijnspartijen in de stad.

Wandel ook mee

Na de afsluiting van de NDC hebben veel senioren de smaak van het wandelen te pakken en zijn er nog meerdere wandelgroepen actief. Ook jij bent van harte welkom om mee te wandelen!

Wil je op een gezellige manier werken aan jouw gezondheid en meedoen aan een wandelgroep? Neem dan contact op met Casy El Bouhnani, buursportcoach senioren via het e-mailadres casy@buurtsportcoachdenhaag.nl.

Lees meer op de website van de Nationale Diabetes Challenge Den Haag.

Afbeelding
Wandelen strand

Wijkwandeling Rivierenbuurt/Stationsbuurt

Doe mee met de Wijkwandeling in de Rivierenbuurt/Stationsbuurt op 22 september! Tijdens de wandeling zijn er tussenstops met quizvragen en beweeg uitdagingen.

De …

Lees verder over: Wijkwandeling Rivierenbuurt/Stationsbuurt

Beweeg Je Blij gaat weer van start!

Start met sporten en bewegen tijdens Beweeg Je Blij bij de Stadsoase Spinozahof.

Vanaf 29 september is er elke donderdag Beweeg Je Blij bij Stadsoase Spinozahof. …

Lees verder over: Beweeg Je Blij gaat weer van start!

Stadsdeel in de spotlight: Scheveningen

Iedere 2 maanden zet WSDH een stadsdeel in het zonnetje! Dit keer: stadsdeel Scheveningen.

De zomer en het strand zijn natuurlijk niet van elkaar weg te denken. …

Lees verder over: Stadsdeel in de spotlight: Scheveningen