Word scheids!

Als scheidsrechter ben je essentieel voor de sport, want zonder scheids geen spel! Je ziet erop toe dat wedstrijden sportief en eerlijk verlopen en dat is een belangrijke taak. Een taak, waarbij veel van je gevraagd wordt, maar waar je ook veel voor terugkrijgt. Van grote tot kleine wedstrijden: jij staat in het middelpunt en in de hitte van de strijd houd je het hoofd koel en weet je in rap tempo belangrijke beslissingen te maken. Heb jij het in je om scheidsrechter te worden?

De gemeente Den Haag is trots op alle scheidsrechters. Toch kun je nooit genoeg sportliefhebbers hebben die zich voor fair play en wederzijds respect op het veld en in de zaal inzetten. Daarom moedigt de gemeente iedereen aan om scheidsrechter te worden. In veel gevallen kan dit gratis. Kun je het niet bekostigen? Dan helpt de gemeente graag mee. Neem contact op met sportsupport@denhaag.nl voor de mogelijkheden.

De Haagse Sportzomer komt eraan!

De Haagse Sportzomer komt eraan! Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes

Lees verder over: De Haagse Sportzomer komt eraan!

Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Op 24 september 2024 vindt De Maatschappelijke Beursvloer Den Haag plaats. Hét netwerk evenement waar vragen van stichtingen en verenigingen samen komen met het aanbod …

Lees verder over: Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!

Met de TeamNL Sport Experience krijgen kinderen de kans om te sporten als TeamNL! Bezoek een van de pleinen in de stad of kom naar het strand voor een unieke sportdag.

Lees verder over: Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!