TeamNL Sport Experience

Met de Tour de France Femmes, de Olympische Spelen in Parijs en het EK Beachvolleybal in Den Haag is de zomer van 2024 een heuse Haagse Sportzomer. Deze activiteiten vieren we in Den Haag met de ‘TeamNL Sport Experience’. Naast het vieren van de sport een mooie manier om de inwoners van Den Haag kennis te laten maken met divers sportaanbod en te inspireren via de prestaties van onze topsporters. Met de TeamNL Sport Experience krijgt iedereen de kans om te sporten als TeamNL!

TeamNL Sport Experience in Den Haag
Vanaf 3 juli tot en met 21 augustus worden er 10 multi-sportdagen georganiseerd op 7 verschillende playgrounds. De eerste sportdagen beginnen op woensdagmiddagen als de scholen nog bezig zijn. Op deze dagen kunnen kinderen direct uit school gratis aansluiten bij de sportactiviteit(en). Op die manier zijn de sportdagen toegankelijk voor iedereen!

De playgrounds hebben verschillende groottes en bieden verschillende faciliteiten, waaronder voetbalvelden, basketbalvelden, (kunst)grasvelden, zandvelden, skateparken, tafeltennistafels en enkele ook sporthallen.

TeamNL Sport Experience op het sportstrand van Den Haag
Tijdens de Olympische Spelen verplaatst de TeamNL Sport Experience zich naar het sportstrand van Den Haag. Hier staat van 6 t/m 10 augustus iedere dag een andere sport centraal, op basis van het speelschema Parijs waar onze TeamNL atleten in actie komen. Naast deze sport zijn er nog meer sportactiviteiten te doen en is er ook een groot scherm te vinden waar we met elkaar de sport in Parijs kunnen bekijken.

De TeamNL Sport Experience heeft een mooi basisprogramma met o.a. een gele Tour de France Femmes zone met allerlei leuke fietsactiviteiten, volleybal en streetsports. Deze breiden we natuurlijk graag uit met andere sportactiviteiten en/of inzet vanuit Haagse sportclubs, daar hebben we jullie hulp voor nodig!

Wat kunnen jullie doen voor de TeamNL Sport Experience  

  • Sportaanbod vanuit Haagse sportclubs binnen het programma van de TeamNL
  • Sport Experience
  • Clinics of demonstraties
  • Begeleiding van de div. sportactiviteiten
  • Mogelijkheid ter promotie van de sportlessen op de clubs

Wat levert jullie dit op?  

  • Zichtbaarheid van de sport
  • Gratis promotie d.m.v. beeldmateriaal: foto’s & video’s

Mochten jullie onderdeel willen zijn van de TeamNL Sport Experience aankomende zomer, horen wij dat graag en kunnen we samen kijken hoe we het programma een juiste invulling kunnen geven!

Voor meer informatie of vragen, mail naar sportzomer@denhaag.nl of bel naar of bel naar 06 – 31 02 00 28 (Daniëlle Vosse).

Planning TeamNL Sport Experience