De sportconsulenten zijn er voor jouw club!

Sportconsulenten leveren maatwerk met adviesgesprekken, opleidingen, cursussen of helpen met het inschakelen van professionals. Het team heeft een eigen nieuwsbrief. Meld je via jouw sportconsulent aan voor de Verenigingsondersteuning Nieuwsbrief en ontvang maandelijks belangrijk nieuws voor Haagse sportverenigingen per mail.

Je kunt als Haagse sportvereniging bij de sportconsulent terecht voor deskundig advies en hulp. Het soort hulp of advies verschilt per situatie. De ene keer is een adviesgesprek over een bepaald onderwerp nodig. De andere keer een cursus. Het kan ook zijn dat er tijdelijk een projectmanager moet komen om de club een stap verder te helpen. Doel van de hulp is het creëren van en vitale sportvereniging.

Een vereniging die nu én in de toekomst in staat is sport aan te bieden voor de bestaande en potentiële leden. Daar staan we voor en willen we jouw club graag bij helpen.

De doelgroep-consulenten van de gemeente Den Haag hebben als doel om de sport- en beweegdeelname van drie specifieke doelgroepen in Den Haag te stimuleren. De consulenten hebben een uitgebreid netwerk en hebben veel kennis en ervaring over hun doelgroep en passende beweegactiviteiten of -interventies. Maak als vereniging gebruik van deze kennis en benader de consulent als je met de betreffende doelgroep aan de slag wilt of advies of hulp nodig hebt.

____________

Dit artikel is afkomstig uit het magazine ‘Samen voor de Haagse sport’. Benieuwd naar de rest van het magazine? Lees hier verder.

Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

Op maandag 12 augustus start de Tour de France Femmes, de grootste wielerwedstrijd voor vrouwen ter wereld, in Nederland. De eerste etappe start die dag in Rotterdam, …

Lees verder over: Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

TeamNL Sport Experience

Met de Tour de France Femmes, de Olympische Spelen in Parijs en het EK Beachvolleybal in Den Haag is de zomer van 2024 een heuse Haagse Sportzomer. Deze activiteiten …

Lees verder over: TeamNL Sport Experience

Draag bij aan een positieve sportcultuur!

Deze maand draait het bij WSDH om het creëren van een positieve sportcultuur in Den Haag! Het doel is dat iedereen veilig en met plezier kan sporten.

Wist je dat WSDH …

Lees verder over: Draag bij aan een positieve sportcultuur!