Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

Op maandag 12 augustus start de Tour de France Femmes, de grootste wielerwedstrijd voor vrouwen ter wereld, in Nederland. De eerste etappe start die dag in Rotterdam, Den Haag (Kijkduin) is de trotse finish-stad voor de 154 rensters.

In aanloop naar dit unieke evenement vinden er allerlei side events plaats. Zo ook op zondag 11 augustus. Die dag voel jij je een ware pro tijdens de officiële toertocht van de Tour de France Femmes. Ga jij de sportieve uitdaging aan en trap je 90 of 150 kilometer weg vanaf de Haagse Wielervereniging Trias?

Meer info en inschrijven: www.toerversierotterdam.nl/den-haag.

TeamNL Sport Experience

Met de Tour de France Femmes, de Olympische Spelen in Parijs en het EK Beachvolleybal in Den Haag is de zomer van 2024 een heuse Haagse Sportzomer. Deze activiteiten …

Lees verder over: TeamNL Sport Experience

Draag bij aan een positieve sportcultuur!

Deze maand draait het bij WSDH om het creëren van een positieve sportcultuur in Den Haag! Het doel is dat iedereen veilig en met plezier kan sporten.

Wist je dat WSDH …

Lees verder over: Draag bij aan een positieve sportcultuur!

Nationale Diabetes Challenge erkent als bewezen interventie

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) van de Bas van de Goor Foundation is onlangs erkend door het Kenniscentrum Sport en Bewegen als bewezen effectieve …

Lees verder over: Nationale Diabetes Challenge erkent als bewezen interventie