De Haagse Sportzomer komt eraan!

De Haagse Sportzomer komt eraan! Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes en het EK Beachvolleybal op het strand van Scheveningen.

Doe mee met allerlei gratis activiteiten! Voel je een echte olympiër tijdens een bezoek aan een van de unieke sportdagen op de pleintjes in de stad of op het strand. Kom crossen over een BMX baan tijdens het fietsfestival in het Zuiderpark en doe mee aan een te gekke clinic beachvolleybal. Of volgt de Olympische Spelen en de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes op groot scherm. Jong of oud, sportief of minder sportief, samen met vrienden of alleen: er is voor iedereen iets te zien, te doen en te beleven!

Lees meer

Ga het water op met Optimist On Tour!

Tijdens de TeamNL Sport Experience op het sportstrand van Scheveningen kun je het water op met Optimist on Tour!

Van 6 t/m 10 augustus staat het Haagse sportstrand …

Lees verder over: Ga het water op met Optimist On Tour!

Kom naar de kick-off van het EK Beachvolleybal!

Op dinsdag 13 augustus vindt de Haagse Kick-off van het EK Beachvolleybal vindt plaats op het sportstrand van Scheveningen.

Vanaf 17:00 uur kunnen volwassenen vrij …

Lees verder over: Kom naar de kick-off van het EK Beachvolleybal!

Wegens succes verlengt: lever je fiets in voor het Kinderfietsenplan

Er zijn dit jaar meer dan 700 kinderfietsen ingezameld tijdens de inzamelactie van Den Haag Fietst! Dat zijn er ruim 300 meer dan vorig jaar!

Ondanks dat de inzamelactie …

Lees verder over: Wegens succes verlengt: lever je fiets in voor het Kinderfietsenplan