TeamNL Sport Experience

Met de Tour de France Femmes, de Olympische Spelen in Parijs en het EK Beachvolleybal in Den Haag is de zomer van 2024 een heuse Haagse Sportzomer. Deze activiteiten vieren we in Den Haag met de ‘TeamNL Sport Experience’. Naast het vieren van de sport een mooie manier om de inwoners van Den Haag kennis te laten maken met divers sportaanbod en te inspireren via de prestaties van onze topsporters. Met de TeamNL Sport Experience krijgt iedereen de kans om te sporten als TeamNL!

Wil jouw vereniging onderdeel zijn van de TeamNL Sport Experience? Bijvoorbeeld door het aanbieden van demonstraties en clinics, het begeleiden van sportactiviteiten of het promoten van sportlessen? Dat kan!

Meer info

 

Voor meer informatie of vragen, mail naar sportzomer@denhaag.nl of bel naar of bel naar 06 – 31 02 00 28 (Daniëlle Vosse).

De Haagse Sportzomer komt eraan!

De Haagse Sportzomer komt eraan! Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes

Lees verder over: De Haagse Sportzomer komt eraan!

Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Op 24 september 2024 vindt De Maatschappelijke Beursvloer Den Haag plaats. Hét netwerk evenement waar vragen van stichtingen en verenigingen samen komen met het aanbod …

Lees verder over: Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!

Met de TeamNL Sport Experience krijgen kinderen de kans om te sporten als TeamNL! Bezoek een van de pleinen in de stad of kom naar het strand voor een unieke sportdag.

Lees verder over: Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!