Kom naar de ludieke sprintrace van de Tour de France Femmes op het Lange Voorhout!

Op zaterdag 25 mei wordt het Lange Voorhout van 14.00 – 17.00 uur het decor voor een ludieke sprintrace ter promotie van de Tour de France Femmes die dit jaar voor het eerst buiten Frankrijk plaatsvindt. Bekende en minder bekende Hagenaars gaan tijdens de sprintrace op bijzondere fietsen de sportieve strijd met elkaar aan tijdens een korte sprint over het Lange Voorhout. De sprintrace vindt gelijktijdig plaats met de Franse markt Montmartre, een gezellige Franse sfeer is dus gegarandeerd.

Lijkt het jou leuk om eens op een gekke fiets, zoals een eenwieler of hobbelfiets, te stappen? Kom dan naar dit gratis fietsspektakel op het Lange Voorhout!

Deze sprintrace wordt georganiseerd als aftrap van het Haagse activatieprogramma voor de Tour de France Femmes. De Tour de France Femmes is de grootste wielerwedstrijd voor vrouwen ter wereld. De rensters fietsen tijdens de eerste etappe op 12 augustus.

Meer info: www.letourfemmes.fr/en

Ga het water op met Optimist On Tour!

Tijdens de TeamNL Sport Experience op het sportstrand van Scheveningen kun je het water op met Optimist on Tour!

Van 6 t/m 10 augustus staat het Haagse sportstrand …

Lees verder over: Ga het water op met Optimist On Tour!

Kom naar de kick-off van het EK Beachvolleybal!

Op dinsdag 13 augustus vindt de Haagse Kick-off van het EK Beachvolleybal vindt plaats op het sportstrand van Scheveningen.

Vanaf 17:00 uur kunnen volwassenen vrij …

Lees verder over: Kom naar de kick-off van het EK Beachvolleybal!

Wegens succes verlengt: lever je fiets in voor het Kinderfietsenplan

Er zijn dit jaar meer dan 700 kinderfietsen ingezameld tijdens de inzamelactie van Den Haag Fietst! Dat zijn er ruim 300 meer dan vorig jaar!

Ondanks dat de inzamelactie …

Lees verder over: Wegens succes verlengt: lever je fiets in voor het Kinderfietsenplan