Win een BMX-baan voor 1 dag!

Op maandag 12 augustus is de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes in Den Haag. Dit is de grootste wielerwedstrijd voor vrouwen in de wereld. Daarom kleurt onze stad de komende weken geel en organiseert Gemeente Den Haag allerlei leuke activiteiten die in het teken staan van fietsen. Zo ook deze mooie winactie!

Kans maken op een BMX-baan voor een dag op jouw school, locatie of organisatie? Stuur voor vrijdag 14 juni een te gekke foto in van jouw school, klas of organisatie met als thema fietsen of Frankrijk. Allemaal een stokbrood onder de arm, in een geel shirt gehuld of met elkaar een fiets uitbeelden zijn slechts een paar ideeën. Wees vooral lekker creatief!

Fotowedstrijd
Stuur jij de meest originele foto in met duidelijke link naar één van deze thema’s? Dan wint jouw school, buurthuis of organisatie een BMX-baan voor een dag, inclusief begeleiding. Leuk als afsluiting van het schooljaar, zomerfeest of andere feestelijke gelegenheid.

Meedoen
Meedoen is simpel: stuur de foto onder vermelding van de naam en locatie van de organisatie en contactgegevens van de inzender voor vrijdag 21 juni naar: sportzomer@denhaag.nl. De winnaar van de fotowedstrijd wordt in de week van 24 juni bekendgemaakt. De foto’s worden enkel gebruikt voor de beoordeling. Alleen de winnende foto wordt (in overleg) via social media gedeeld.

Voor wie?
Aan deze winactie mogen Haagse scholen, buurthuizen, wijkcentra, BSO’s en welzijnsorganisaties deelnemen. De activiteit is bedoeld voor kinderen van de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. De datum voor het inzetten van de BMX-baan gebeurt in overleg, maar bij voorkeur voor 12 augustus. Zo kan er al lekker geoefend worden voor de BMX-baan op het gratis fietsfestival in het Zuiderpark, dat tijdens de finish van de Tour de France Femmes plaatsvindt.

Heb je vragen? Stuur vooral een mailtje naar sportzomer@denhaag.nl.

De Haagse Sportzomer komt eraan!

De Haagse Sportzomer komt eraan! Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes

Lees verder over: De Haagse Sportzomer komt eraan!

Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Op 24 september 2024 vindt De Maatschappelijke Beursvloer Den Haag plaats. Hét netwerk evenement waar vragen van stichtingen en verenigingen samen komen met het aanbod …

Lees verder over: Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!

Met de TeamNL Sport Experience krijgen kinderen de kans om te sporten als TeamNL! Bezoek een van de pleinen in de stad of kom naar het strand voor een unieke sportdag.

Lees verder over: Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!