Win een BMX-baan voor 1 dag!

Op maandag 12 augustus is de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes in Den Haag. Dit is de grootste wielerwedstrijd voor vrouwen in de wereld. Daarom kleurt onze stad de komende weken geel en organiseert Gemeente Den Haag allerlei leuke activiteiten die in het teken staan van fietsen. Zo ook deze mooie winactie!

Kans maken op een BMX-baan voor een dag op jouw school, locatie of organisatie? Stuur voor vrijdag 14 juni een te gekke foto in van jouw school, klas of organisatie met als thema fietsen of Frankrijk. Allemaal een stokbrood onder de arm, in een geel shirt gehuld of met elkaar een fiets uitbeelden zijn slechts een paar ideeën. Wees vooral lekker creatief!

Fotowedstrijd
Stuur jij de meest originele foto in met duidelijke link naar één van deze thema’s? Dan wint jouw school, buurthuis of organisatie een BMX-baan voor een dag, inclusief begeleiding. Leuk als afsluiting van het schooljaar, zomerfeest of andere feestelijke gelegenheid.

Meedoen
Meedoen is simpel: stuur de foto onder vermelding van de naam en locatie van de organisatie en contactgegevens van de inzender voor vrijdag 21 juni naar: sportzomer@denhaag.nl. De winnaar van de fotowedstrijd wordt in de week van 24 juni bekendgemaakt. De foto’s worden enkel gebruikt voor de beoordeling. Alleen de winnende foto wordt (in overleg) via social media gedeeld.

Voor wie?
Aan deze winactie mogen Haagse scholen, buurthuizen, wijkcentra, BSO’s en welzijnsorganisaties deelnemen. De activiteit is bedoeld voor kinderen van de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. De datum voor het inzetten van de BMX-baan gebeurt in overleg, maar bij voorkeur voor 12 augustus. Zo kan er al lekker geoefend worden voor de BMX-baan op het gratis fietsfestival in het Zuiderpark, dat tijdens de finish van de Tour de France Femmes plaatsvindt.

Heb je vragen? Stuur vooral een mailtje naar sportzomer@denhaag.nl.

Ga het water op met Optimist On Tour!

Tijdens de TeamNL Sport Experience op het sportstrand van Scheveningen kun je het water op met Optimist on Tour!

Van 6 t/m 10 augustus staat het Haagse sportstrand …

Lees verder over: Ga het water op met Optimist On Tour!

Kom naar de kick-off van het EK Beachvolleybal!

Op dinsdag 13 augustus vindt de Haagse Kick-off van het EK Beachvolleybal vindt plaats op het sportstrand van Scheveningen.

Vanaf 17:00 uur kunnen volwassenen vrij …

Lees verder over: Kom naar de kick-off van het EK Beachvolleybal!

Wegens succes verlengt: lever je fiets in voor het Kinderfietsenplan

Er zijn dit jaar meer dan 700 kinderfietsen ingezameld tijdens de inzamelactie van Den Haag Fietst! Dat zijn er ruim 300 meer dan vorig jaar!

Ondanks dat de inzamelactie …

Lees verder over: Wegens succes verlengt: lever je fiets in voor het Kinderfietsenplan